Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Négykezes Kedd a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 22.

Image „Négykezes Kedd” címmel új programsorozatot indít a Hetedhét Játékmúzeum március 26-án. A legkülönfélébb kézműves foglalkozásokon ügyes kezű „pótnagyiktól” tanulhatnak az alkotó kedvű kismamák, anyukák. A sorozat június közepéig tart.

Tovább...
 
A Csitáry G. Emil szobor mintái a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 20.

Image Székesfehérvár ünnepi évére számos rendezvénnyel, kötettel és természetesen új köztéri alkotásokkal, megújuló zöldfelületekkel is készül a város. Csitáry G. Emil egykori polgármesternek is szobrot állíttat 2013-ban az Önkormányzat. Két alkotó fogadta el a felkérést, az általuk készített maketteket most a Városháza első emeleti aulájában bárki megnézheti és véleményezheti.

Tovább...
 
Közös munka az elfogadás, az összefogás jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 20.
A DOWN-szindróma Világnapja - március 21. - alkalmából másodszor hirdette meg Székesfehérváron az Esélyegyenlőségi Tematikus Hetet az Alba Plaza. A kezdeményezés keretében számos, a fogyatékkal élők társadalmi beilleszkedésének fontosságát hangsúlyozó program valósul meg a megyeszékhelyen. A Piac tér melletti Várkapu parkban a tavalyi rendezvény során hozták létre az Esélyegyenlőségi Kertjét, ahol az Arany János Iskola fogyatékkal élő tanulói együtt dolgoztak egészséges székesfehérvári diákokkal. A kezdeményezés idén hasonló módon folytatódott Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság támogatásával.
Tovább...
 
Újjáalakult a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 20.

Image Újjáalakuló közgyűlését tartotta a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete tegnap, Székesfehérváron. A szervezők célja elsősorban az, hogy a „sorstársak” találkozhassanak, de természetesen orvosi és dietetikai hátteret is biztosítanak. Az egyesület tagjai és az érdeklődők, a betegek hozzátartozói minden hónap utolsó szerdáján találkoznak a Fehérvári Civil Központban.

Tovább...
 
Kormos Angyalok napja a Fehérvári Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. március 19.

Image Bármily furcsán hangzik is, a fekete színű állatoknak sokkal nehezebb szerető gazdát találni, mint más egyedeknek. Ezzel a helyzettel igen sokszor szembesülnek a Fehérvári Állatotthon dolgozói és önkéntesei. Március 24-én, vasárnap egy olyan családi programsorozattal készülnek, melynek nyomán a tévhitek, a babonák elillannak, és másként alakul a jövőben az örökbefogadás.

Tovább...
 
Elismerés és köszönet a példamutató helytállásért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 19.
A márciusi, tomboló hóviharban a Fejér megyei utakon és számos településen emberfeletti küzdelmet folytattak a katasztrófavédelmi szakemberek, a tűzoltók, a rendőrök, a közútkezelő szakemberek, a katonák, a mentők, az önkéntesek, a járási és helyi védelmi bizottságok, a polgármesterek, a jegyzők, a polgármesteri hivatalok köztisztviselői az elmúlt napokban.
Tovább...
 
Felesleges pénzkidobástól mentesül az, aki figyel a határidőkre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. március 19.

Image Április 30-ig talajterhelési díj fizetési kötelezettség nélkül csatlakozhatnak a szennyvízcsatorna gerincvezetékre azok a székesfehérváriak, akiknek ingatlanja előtt a szennyvízcsatorna 2012-ben épült ki. Az elkészült bekötések ellenőrzését 2013. június 30-ig ingyenesen végzi a Fejérvíz Zrt. A lakosság kötelezettségéről és a határidőkről közleményben ad tájékoztatást a Székesfehérvár Város és térsége – Pákozd, Pátka, Seregélyes – Szennyvízcsatorna Hálózat Bővítési Önkormányzati Társulás projektmenedzsere, Hullay Gyula.

Tovább...
 
Tiszti értekezletek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. március 18.

Image Elmúlt éves tevékenységét értékelte a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a hivatásos tűzoltó-parancsnokság a Civil Központban. A rendezvényen részt vett Magosi Lajos tű. alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Deák Lajosné, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselője, valamint az illetékességi területhez tartozó önkormányzati tűzoltóságok parancsnokai és önkéntes tűzoltó egyesületek vezetői.

Tovább...
 
Rangos elismerés dr. Müller Cecíliának és Várnagy Mihálynak Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2013. március 18.

Image Nemzeti ünnepünk alkalmából a Fejér Megyei Kormányhivatal kormánytisztviselői közül rangos elismerésben részesült dr. Müller Cecília megyei tiszti főorvos és Várnagy Mihály, a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság főosztályvezetője.

Tovább...
 
Sükösd Gézáné Schuller Erzsébet : Janka és József titka Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. március 18.

Sükösdné Schuller Erzsébet, nyugdíjas könyvtárvezető, írónő lesz a Fejér Szövetség vendége a Hétvezér Esték 165. előadássorozatán.

Tovább...
 
KEZDŐDIK A KÖZFOGLALKOZTATÁS A VÁROSGONDNOKSÁGON Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2013. március 18.

Image A mai napon megkezdi a 2013. évi közfoglalkoztatásokat a Városgondnokság. A közfoglalkoztatásra jelentkezhetnek az önkormányzat által folyósított, aktív korú ellátásra jogosult személyek. A foglalkoztatásokat a tavalyi évhez hasonlóan 6 órás munkaidőben szervezik, többnyire 3 hónapos munkaszerződésekkel. Ezzel a foglalkoztatással meg lehet szerezni a szociális ellátás további folyósításához szükséges 30 napos munkaviszonyt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15709 - 15719 / 20374